top of page

Een eigen feestje?

Er komt best veel kijken bij het organiseren van geslaagd feest. Maar geen paniek: we stellen onze jarenlange ervaring en omvangrijke netwerk aan jou beschikbaar. 


Dozijn13 organiseert al vijf jaar evenementen door het hele land, op de meest uiteenlopende locaties met bezoekersaantallen die variërend van 50 tot 5.000 bezoekers. Ons netwerk is hierdoor gigantisch. We hebben ingangen bij de mooiste locaties van Nederland, een loods vol decor, warme contacten met de tofste live-artiesten en de allerbeste dj's en fantastische entertainers. Van vuurspuwer tot showmaster, van karaoke-ster tot gospelkoor. 

 

Het organiseren van eigen events is onze primaire bezigheid. Hierdoor zijn we gewend om met een minimale investering maximale impact te genereren.

Zoek jij een niet-zo-dertien-in-een-dozijn evenement? Krijg je jeuk van de standaard drive-in dj die je feestje komt opleuken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we een epic evenement voor je neerzetten. 

Inspiratie

Inspiratie 1: ON_DEMAND

Het publiek bepaalt wat de DJ draait. Met de gratis app kan het publiek uit duizenden videoclips kiezen. Als een clip wordt aangevraagd draait de DJ 'm. Waarschijnlijk. Als het een leuk nummer is. De videoclips worden op schermen door de zaal uitgezonden, helemaal in sync met de muziek. De tijden van MTV, The BOX en TMF herleven. Van pop tot dance, van hiphop tot r&b, van Nederlandstalig tot rock. You want it, we've got it. Bijna altijd.

Inspiratie 2: Wat Als Het Leven Een R&B-Clip Was?

Danskooien, tijgerprints, hottubs en de lekkerste hiphop- en R&B uit de 90's, 00's en van nu. We toveren de ruimte om tot het decor van een 90's r&b-clip. Lekker wat 90's karaoke erbij, over-de-top en gáánnn...!

Inspiratie 3: Tropical Party

Was het maar altijd zomer... Met de beste dj's en bands die thuis zijn in dancehall, soca, afro, azonto en kizomba en met tropisch decor transformeren we iedere plek om tot Caribsiche droombestemming. Passende cocktails natuurlijk, een dancehallworkshop voor beginners erbij, goed voor de heupen, helemaal lekker. 

Inspiratie 4: Rollerdisko

Rolschaatsen onder en zwieren maar! Rondjes draaien op de lekkerste discotunes van toen en nu. Geheel op eigen risico, maar de praktijk leert dat een val zelden tot blijvend letsel leidt. 

Contact

Bedankt! Bericht verzonden.

JA! We komen heel graag in contact met je. Schroom niet om ons een berichtje te sturen. We antwoorden zo snel als mogelijk.

bottom of page