top of page

Stage lopen?

WE ZOEKEN EEN MARKETING STAGIAIR(E)!

 

Start: Januari of Februari 2018

Duur: In overleg, tenminste drie maanden

Dienstverband: In overleg

Niveau: HBO / HBO+

Soort stage: Meewerkstage

 

✪ Dozijn13

Wij zijn Dozijn13, een niet zomaar dertien-in een-dozijn productiebedrijf. Neen! We zijn een heuse conceptenmachine. We doen nu ongeveer 50 clubevents en 4 grote festivals op jaarbasis, verspreid door heel het land. Dit aantal groeit eigenlijk wekelijks. Vandaar ook dat we JOUW hulp dringend nodig hebben.

 

We zoeken iemand voor een marketingstage bij Dozijn13. Je gaat je bezighouden met het promoten en marketen van bestaande events en met de branding van nieuwe initiatieven. Online advertising, content creatie, email-marketing en website beheer zijn een handvol van je werkzaamheden.

 

Naast day-to-day klusjes moedigen we je aan om eigen initiatieven te ontplooien. We zijn dan ook niet op zoek naar een ja-nee-amen stagiair, maar naar iemand met frisse ideeën en een (sterke) eigen mening. We gaan je bij alles betrekken. Na je stage heb jij een perfect beeld van wat er allemaal bij komt kijken om clubfeesten en festivals te organiseren en te promoten.

 

✪ Jij bent...

• Derde- of vierdejaars student met een communicatie- of marketing-gerelateerde studie;

• Geïnteresseerd in het marketen van clubfeesten en festivals;

• Een grootmeester met taal;

• Een held op social media.

 

Het zou daarnaast fijn zijn als je affiniteit hebt met onze concepten en over enige beeld en/of video-edit skills beschikt. Als je het leuk vindt kun je bij ons ook qua productie, decor en aankleding je ei helemaal kwijt.

 

✪ Interesse

We bieden je een fatsoenlijke stagevergoeding en een werkplek in Amsterdam-West.

 

Heb je interesse gekregen in deze stage? Neem dan contact op met Chris Konijnenburg (chris@dozijn13.nl). Graag ontvangen wij je CV en een beknopte motivatie. Mits openbaar, dan kan een linkje naar je social media-profielen (Insta en/of Facebook) handig zijn.

 

Voor meer informatie mag je ons ook altijd bellen op 06 13380050. Je krijgt dan Chris aan de lijn. 

bottom of page